NEVE Koelbox


Ideaal voor onderweg & op vakantie

Een koelbox – ofwel frigobox zoals de Belgen het noemen – is onmisbaar tijdens warme dagen op de camping. Hij houdt uw eten en drinken koel, zelfs tijdens de warmste weersomstandigheden.

De elektrische variant is aan te sluiten op het netstroom. Niet alleen handig tijdens een kampeervakantie, maar ook voor thuis als aanvulling op de koelkast. Daarnaast zijn er ook elektrische koelboxen speciaal voor in de auto. Om uw drankjes koel te houden tijdens een lange autorit, maakt u gebruik van een autokoelbox met een autolader of stekkeraansluiting. En voor op het strand, of tijdens een picknick is een koelbox met koelelementen of isolatie zeer geschikt. Dit soort koelboxen zijn draagbaar en daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Koude hapjes en drankjes op het strand

U kent vast de klassieke koelbox om mee te nemen naar het strand of een picknick in het park. Voorheen waren dit de enige koelboxen. Zet hem in de schaduw en uw hapjes en/of drankjes blijven enige tijd koel. Een warme dag is uiteraard niet bevorderlijk voor de koeling. Iedere keer als de deksel er af gaat, komt er warme lucht in. Met behulp van koude producten en meerdere koelelementen houdt deze koelbox zichzelf koel. Het voordeel is dat u geen stroom nodig heeft en dit type koelbox relatief goedkoop is. De producten blijven bij warm weer echter niet de hele dag koel.

Koelbox voor onderweg

Bent u op zoek naar een koelbox voor in de auto? Of wellicht voor tijdens uw werk als vrachtwagenchauffeur? In dat geval is een elektrische 12 volt koelbox de juiste keus. Deze kunt u eenvoudig aansluiten op de sigaretten-aansteker.

Met een 12 volt koelkast voor onderweg heeft u de hele dag door koel eten en drinken binnen handbereik. Super handig tijdens een roadtrip en als u regelmatig lange ritten maakt. Bovendien kunt u een 12v koelbox ook op netvoeding aansluiten. Hiervoor gebruikt u een omvormer van 12v naar 230v. Zo kunt u uw elektrische koelbox niet alleen gebruiken als autokoelbox, maar is hij ook geschikt voor in de boot, camper, vrachtwagen en zelfs vakantiehuisjes.

Koeling op de camping

Tijdens het kamperen wilt u natuurlijk ook lekker kunnen koken. Hiervoor heeft u minimaal wat kookgerei, een kookstel en een gasbusje nodig. Maar hoe houdt u uw etenswaren koel terwijl u op de camping staat? Met een thermo-elektrische koelbox, bent u niet meer de hele dag in de weer met koelelementen. Bovendien bent u ervan verzekerd dat alles wat u erin stopt goed gekoeld blijft.

Wilt u meer koelvermogen of vindt u de thermo-elektrische koelboxen te klein, kies dan voor een compressor koelbox. Met een koelcapaciteit tussen de +10 °C tot -18 °C doen deze krachtpatsers niet onder voor huishoudkoelkasten. Het enige verschil is dat deze koelboxen een stuk mobieler zijn.

Bent u eruit? Wellicht is de klassieke koelbox of één van de elektrische koelboxen van NEVE iets voor u. Bekijk de productspecificaties in onze webshop.