Trinatech Ventilatoren


Ventilator kopen?

 

Een ventilator biedt u de hoog nodige verkoeling op warme dagen. Binnen Trinacria kunnen we deze prachtige, maar gloeiend hete zomer al niet meer zonder. Voorkom slapeloze nachten en onproductieve dagen en kom net als wij koel de zomer door met behulp van een verkoelend briesje.

Bij onze webshop kunt u terecht voor een vloerventilator, statiefventilator, clip ventilator, boxventilator en wandventilator met afstandsbediening.

Houd uw hoofd koel met één of meerdere Trinatech ventilatoren!

Onze ventilatoren

De krachtigste ventilator uit de Trinatech-serie  is de chromen vloerventilator met een diameter van 30 tot 45 cm. Dankzij zijn metalen rotorbladen en krachtige 40 tot 100 watt motor met 3 standen verplaatst deze ventilator meer lucht dan een vergelijkbare statiefventilator of tafelventilator. Dit maakt hem uitermate geschikt voor grotere ruimtes.

De Trinatech statiefventilator heeft een ventilator blad van 40cm, is in hoogte verstelbaar, heeft een in- en uitschakelbare zwenkfunctie en kan zowel omhoog als omlaag blazen. De snelheid is regelbaar in 3 standen. De grote rotorbladen verplaatsen veel lucht zonder veel geluid te maken en met een gering verbruik van slechts maximaal 40 watt.  

Een kleine clip ventilator met voet kunt u op of aan tafel plaatsen waarna u eenvoudig zelf de blaasrichting bepaalt. De energiezuinige en zeer stille ventilator heeft een diameter van 15 cm, is voorzien van 2 standen en verbruikt maximaal 11 watt.

Ideaal voor kleine ruimtes, is de boxventilator. Deze ventilator kan zowel links als rechtsom blazen en beschikt over 3 snelheidsstanden. Daarnaast kan de roterende schijf aan de voorkant ook uitgezet worden zodat de boxventilator naar een vaste positie blaast. Een leuk extraatje is de tot 120 minuten instelbare timer.

De plafondventilator is geluidsarm en tevens geschikt voor grote ruimtes. Het handige is dat deze ventilator beschikt over een afstandsbediening. Bovendien heeft de ventilator een metalen voorfront met een slagvaste kunststof rooster aan de achterzijde en een chemische bestendige polypropyleen propeller. Hij kan 90 graden zwenken of worden vergrendeld in een stilstaande positie.